Nejnovější příspěvky
 
 
    Translate to:

 
 
 
 
 
 
 

StarTrek mezi námi

Ano. Je to tak. Žijeme v budoucnosti. Naše životy ztrojnásobily svoji délku. Naše počítače, které nosíme v kapse a přezdíváme jim telefony mají mnohdy i stonásobně větší výkonnost, než obrovské sálové počítače z doby před 20ti lety. Jules Verne by učurával do kyblíčku nadšením z toho, co všechno předpověděl (skoro všechno)A dnes se budoucnost opět přiblízila skokem hodným sedmimílových bot. Kultovní seriál a filmy StarTrek – tedy „vesmírné čundr“ na kterém je velmi oceňována výtvarná stránka se stal skutečností a je mezi námi.

Posuďte sami:

http://www.youtube.com/watch?v=EJ9a_dFqGzc&feature=related

Pro něvěřící tomáše dávám něco málo odkazů:

http://www.hp.com/united-states/campaigns/touchsmart/ – originální stránky

Recenze v českém jazyce jsou velmi skoupé. Pravděpodobně proto, že takto vybavené PC leží mimo hranice toho, co si standardní recenzent dokáže představit jako použití, neřku-li ergonomické použití. Standardní příklad takové nemohoucnosti je Microsoft Surface, u které si tvůrci dokázali představit pouze malující dítě a objednávání v hospodě. No uznejte sami. Koupit dítku za cca 300litrů omalovánky? To snad může jedině Bill.

http://hdworld.cz/infotech/Dotykovy-HP-TouchSmart-nyni-i-u-nas-113 aspoň jedná česká rezence

http://www.gigacomputer.cz/cs/katalog:1/luxusni-pocitace/hp/ – tady si to můžete osahat přímo v Brně jupíííí

Tak neváhejte a chcete-li zažít úžasný pocit řízení vesmírné lodi v praxi pomocí lehkých dotyků na chladném skle displeje, tak vyběhněte a testujte. Tohle je budoucnost, kterou můžete potkat už dnes.

 

Tagy: ,