Nejnovější příspěvky
 
 
    Translate to:

 
 
 
 
 
 
 

facebook – ještě že se na něm nedá spát

Sedím takhle večer u stolu a protože žena moje jediná milovaná je lehce nervózní z dvojčátek, odstěhoval jsem se do kuchyně i s noťasem. Tento stav – ona v pracovně, já v kuchyni byl výsledkem konverzace, která měla do něžné a zamilované opravdu daleko. Tak – včil známe vstupní data a začíná pointa. Jak tak sedím, brouzdám, studuji technické texty, přes jabber komunikuju s okolím, tak se (po dlouhé době) podívám na knihu-ksicht.com. A co nevidím – žena moje milovaná.

Koukám, kde si (sedíc vedle v pokoji) prohlíží fotky (dle líbí/nelíbí), čtu si komentáře k odkazům a najednou najdu možnost chatu. Jsa v rozverné náladě, napsal jsem jí zprávičku.

Výsledek byl ten, že jsme spolu pěkne pochatovali, já ji pozval na večeři, kterou jsem mezitím v kuchyni vyrobil, abychom se opět rozešli ke kompjuterům a pokračovali v digitální konverzaci.

Pravda, pro oba byla komunikace s tím druhým jen doplněk ke studijním aktivitám a komunikaci s jinými osobami, ale stejně jsme se tomu opravdu zvesela zasmáli. Společně a nedigitálně. Potkali jsme se totiž zcela prozaicky v ložnici. Ještě že se na facebooku nedá spát.

 

Tagy: , ,