Nejnovější příspěvky
 
 
    Translate to:

 
 
 
 
 
 
 

Dvojčata na webu

Při brouzdání na webu jsem padnul na různé odkazy. Jeden z nich byl  http://www.scootland.cz/.  Dokonce jsem tento vynikající obchůdek našel i na facebooku. Tak mě napadlo, zkusit si vygooglit dvojčata. A začal jsem z gruntu.Zadal jsem magické slůvko do http://blogsearch.google.com/ – hledání v blozích. A ejhle. Namísto idylicky a rodinně laděných blogů o radostech a strastech výchovy stereo dětí jsem se dočetl: „spojení osudem„, „video – vejce srostlá jako siamská dvojčata„, „Fordova dvojčata jsou po faceliftu“ atd.

Katastrofa.  No tak zkusíme čistý google. Když ne na blogu, tak aspoň na netu. A už to jede, už je to tady. Aha. Kšeft s oblečením. No… to snad ne. Už druhý odkaz vedl k cíli. www.dvojcata.kat.cz – velmi zajímavé stránky.

Další stránka http://www.dvojcata.cz/ mi byla známá a potěšilo mne, že je stále aktualizovaná. Další odkaz kšeft, fotky, wikipedia atd.

Nicméně tentokrát google nezklamal a hodil zajímavé odkazy. Jen by to chtělo více blogů, kde se člověk dočte pěkné články. Nejen profesionální poradny a občanská sdružení.

 

Tagy: ,