Nejnovější příspěvky
 
 
    Translate to:

 
 
 
 
 
 
 

Soustředění – den nultý

Přípravy na nejlepší akci letošních prázdnin vrcholí. Paní kapelníková už má nachystané noty, kytary mají natažené nové struny, bubínek pro dvojčata je pomocí kladiva zbaven bubnovací blány a tedy nic nebrání odjezdu směr stavení, které nás bude celý týden hostit.Ukázalo se ovšem, že škaredý, hluboce zakořeněný zvyk, ba až pověra, nazývaná jídlo, je příliš hluboko ve všech účastnících a ti chtějí této velmi škaredé kratochvíli v pravidelných intervalech holdovat. To prosím namísto čistého soutředění se na zábavu tak ušlechtilou, jako je zpěv, prokládanou fotbalem.

Mňo nichts. Přesvědčování, že týdenní půst nikomu neuškodí, nezabralo, a tedy bylo nutné vyrazit na onu fujtajblovou akci nakupování zvanou. Jak někteří tvrdili – říká se tomu „šopování“.

Gabča coby zavilý Tesco vyznavač nás navedla do Tesca v Bohunicích a tam se i s Dianou vrhly na ukájení boha konzumu. Já jsem si prošel se zájmem obchod, který standardně nenavštěvuju a doufám, že ani navštěvovat nebudu muset. Konzerované v podstatě cokoliv, včetně prdu v plechovce, toaletní papír značky „motorová pila“ (který byl zakoupen v množstí více než malém) ovšem v akci a navíc za super cenu, prokládané smrdícími kalamáry, terénní koloběžkou v kombinaci s minimalistickým výběrem předraženého piva mne fakt odradilo.

Ale nákupu byl plný autobusek, děvčata dokázala vybrat chutně vypadající věci a tak, těšíce se na orgie jídla, jsme dorazili k domovu, zabalili plínky pro dvojčata a plni očekávání šli spinkat.

Pokračování  zítra.