Nejnovější příspěvky
 
 
    Translate to:

 
 
 
 
 
 
 

Dvojče monodítětem

Celý článek jej postaven jako obhajoba, proč nemít jedináčka. PROSTĚ UŽ MĚ NEBAVÍ ODPOVÍDAT NA POTROUBLÉ A CHÁPAJÍCÍ  – „TO ALE MUSÍ BÝT SODA CO?“ OD KOLEMJDOUCÍCH . Tak tedy: „Není to soda, hrůza,  neštěstí, síla, mazec, vopruz a už vůbec ne katastrofa. Je to prostě a jednoduše hlavně RADOST. Chápu, že ne každý má to velké štěstí mít dvojčátka, ale po přečtení budou argumenty proč „Ne monodítěti“ zcela jasné i největšímu skeptikovi.

Zcela náhodně jsme totiž  otestovali jak se chová dvojče, které se stane monodítětem. Chcete-li sirotkem. Vy sice víte, že se tento stav bude vyskytovat pouze přechodové fázi mezi ustálenými stavy, ale článek krystalické mřížky je smutný, že mu schází protikus. Tento pokus želbohu proběhl opakovaně a výsledky jsou tedy prokazatelné.Formou testu byly ověřeny tyto skutečnosti:

  1. Starat se o monodítě je výrazně časově náročnější. Posuďte sami. Do testovacího období trvalo nakrmení dvou komponent sourozenecké sestavy 20 minut i s pitím, přípravou jídla a umytí obličeje. Tatáž činnost s demontovanou sestavou zabralo pro jednu polovinu sestavy minut třicet. Komponenta odmítala jíst, kroutila se na všechny strany, uhýbala vstupním otvorem a to dokonce tak intezivně, že doplňovací jednotka ze zoufalství imitovala letadlo včetně zvuků. Pohled to byl opravdu velmi povznášející.
  2. Monodítě si samo nevyhraje a vyžaduje plnou pozornost kontrolního členu. Tento se nemůže věnovat jiné činnosti a musí být zcela k dispozici té části sestavy, nad kterou má definovaný dohled. Nestačí pouhá fyzická přítomnost, jako u stereo aparatury, která si díky dvěma reproduktorům zcela vystačí a to v některých případech i pouhou zvukovou kulisou přeposílanou ze strany na stranu.
  3. Pokud kontrolní mechanismus selže a usne na koberci, monoblok ho tiše neobskládá, ale silou v množství více než malém se pokusí uvést kontrolu opět do chodu. Pokud nepomůže ruční práce, pak pod heslem „nenamáhej se, vem si větší kladivo“ uchopí největší ještě uzvednutelný předmět v okolí a pouhou silou gravitace jej spustí na kontrolní jednotku. Tato, aktivována prudkým úderem dřevěného šneka na metrovém držadle na citlivé části těla, okamžitě procitá. Svou prudkou aktivací samozřejmě potěší a je jisté, že se tento scénář bude při upadnutí do spořícího režimu opakovat.
  4. Výdrž monodítětě u jedné hračky je kratší řádově o desítky procent. Zaujmout jej je tedy úkol hodný Sisyfa.
  5. Monodítě upadá do do smutnících nálad násobně více, než kompletní celek.

Jednoduše řečeno – tak to je. Všichni, kdo mají dvojčata do vyhráli. Nám, vítězům je upřímně líto poražených a přejeme jim více štěstí v druhém kole.

 

Tagy: , ,