Nejnovější příspěvky
 
 
    Translate to:

 
 
 
 
 
 
 

Kočárek pro dvojčata trochu jinak

Kočárek pro dvojčata. Dříve, nebo později začnou všichni šťastní majitelé stereo sestavy řešit podobné dilema. Dvojčata rostou a je potřeba uspokojit jejich touhu po tlačení kočárku. Pravda, je to poněkud obtížnější než u mono-článku, protože jak mono dítě, tak duo dotlačí kočárek právě tak daleko od domu, aby se vám nechtělo vracet a nosit ho celou cestu.

Samozřejmostí v tuto chvíli je také to, že vaše původně plánovaná krátká cesta se několikanásobně prodlouží a vy tedy budete kočárek tahat ne 500 m, jak jste si mysleli, ale 5 km – což jste nechtěli. Tak. Teď máte obrázek, načrtnutý černobílými barvičkami. Abyste si ho okolorovali, je třeba vynásobit počet kočárků a – pozor – také počet dětí a tím i počet stran, na které se rozeběhnou. A hoňte je s kočárkem (kočárky) v ruce, že ano.

Nám se poštěstilo naštěstí neštěstí dříve než děti mohly chodit ven a navíc v době, kdy by stejně moc ven nechodily z počasních důvodů.

Začalo to celkem nevinně. Na návštěvu přišel strejda Bebinko a vzal s sebou i rozvětvenou rodinu. Jedné z jeho dcer se zachtělo bobra, kterého dostalo naše Housátko (a ne, dvojčatům tak neříkáme). Jako správný rodič se rozhodl vychovávat a tedy dcerce naznačil, že to není jen tak, Housátko, ač plyšové by plakalo, a tedy se musí nabídnout něco recipročně.

Dcerka překvapila a zcela nečekaně bez dlouhého přemýšlení vrazila Housátku do paciček svůj nádherný růžový kočárek  a i s bobrem zmizela za dveřmi. V této fázi už nebylo co zachránit a výměna musela proběhnout.

Ovšem kočárku si všimlo stereo a ručičkou společnou a chobotnatou se na kočárek vrhlo a začala správná mela. Jak již bylo v dřívějších článcích naznačeno – VŠECHNA UDĚLÁTKA, která se dají použít jako hračky, je nutné pořizovat 2x. Ovšem bobr byl jeden, kočárků byl také konečný počet ohraničený číslem jedna na reálné množině prvků a tedy se holt musela dvojčátka pokusiti nějak porovnat.

Největší problém mělo stereo s tím, jakým způsobem kočárek používat. Zatímco maskuliní část chtěla kočárek tlačit nebo strkat před sebou  a bylo jí celkem jedno v jaké poloze, feminní část chtěla kočárek strkat nebo tlačit ovšem pozor – pouze po kolečkách a navíc si nějak spojila, že v kočárku musí být dítě. Nebo aspoň něco podobného. Plyšového.

Prostě geny se nezapřou. Maminí geny se chtěly starat, vozit a hýčkat. Fotrofské geny chtěli zjistit, po které straně to lépe klouže, na kterém boku kočárku to lépe zatáčí a jak se kočár dá tlačit a strkat na kolenou, nebo ve stoje.

Prostě rozbroje dosáhly takové výše, že odpovědný činitel naznal, že kočár bude skonfiskován ve prospěch celku. Rozuměj – uklizen na skříň tak, aby nebyl vidět.

Nicméně už teď vím, že toto štěstí je na pokračování a celkem jistě se najde někdo, kdo dvojčatům a hlavně pěstounům toto potěšení dopřeje.

 

Tagy: ,