Nejnovější příspěvky
 
 
    Translate to:

 
 
 
 
 
 
 

FSS a její užitečnost

Ups. To je síla. Omylem jsem zabrouzdal na stránky munimedia.  To, co jsem našel bylo natolik „úžasnoucnější a úžasnoucnější“ (pro neznalé citace z Alenky v říši divů), že jsem se nemohl nepodělit. Pokud by snad někdo měl nějaké pochybnosti o účelu a prospěšnosti celého projektu s názvem FSS, tak doporučuji namátkou vybrané odkazy, které velmi pěkně ilustrují, CO se dá taky studovat.

Výsledný projekt předmětu  ZUR366 – Grafika v multimédiích http://www.munimedia.cz/prispevek/animace-znaku-fss-cinema4d-668/
K tomu snad jen komentář – takové legrácky dělají studenti VUT  jako zábavu na jeden až dva večery, dle stavu napitosti 🙂

Rychlovka ve výtahu – sice nevím, kde zkoušeli práci vývojářů televizních formátů a kde by se dala vidět práce „kreativního dramaturgického týmu“ , ale vím, že zábavné, soutěživé a/nebo inovativní vypadá jinak. Ale třeba jsem se mýlil a opravdu vyvinuly nový formát vysílání.

Ovšem slovní spojení „sociální“ a „studie“ v korelaci s 3D návrhem loga http://www.munimedia.cz/prispevek/navrh-upoutavky-pro-tv-524/ mi zůstalo skryto.

Ale absolutní perlička je test natáčení za různých světelných podmínek http://www.munimedia.cz/prispevek/kamerove-cviceni-iv-ruzne-svetelne-podminky-2353/ Možná by bylo dobré nezačínat zapnutím kamery, ale nastudováním nějaké té teorie. Jako je například použití stativu.

Prostě, nelze než souhlasit s citátem „vysokých škol je mnoho“ Navíc bych doplnil, že studovat základy 3D grafiky a základy používání kamery na vysoké škole je prostě drahý špás.