Nejnovější příspěvky
 
 
    Translate to:

 
 
 
 
 
 
 

Tábor rodičů s dětmi 2013

Ale jo, já to taky vím, že je poněkud pozdě. Ono totiž…

Nejdřív ztvrdnete několik mnoho nocí na stříháním. Jste lehce nevyspalí, ale pod vidinou výsledku snášíte nevrlou ženu, těžou práci pro probdělé noci a už už se těšíte na výsledek.

Jenže ejhle – po mnoha a mnoha nocích, kdy už se konečně hrabete výsledku, se totiž Pinnacle studio rozhodne, že Vám výsledek prostě nevydá. Nepomohli prosby, nepomohlo přemlouvání, nepomohli výhrůžky.

Pinnacle byl natolik drzí, že nepomohlo ani to, že byl a je legální.

Prostě spadnul a odmítnul vygenerovat výsledek.

Protože ale projektů v něm už bylo povícero a občas bylo nutné převést na novou verzi, tak probíhali upgrade. Jak toho pošašeného Pinnacle studia, tak i hardware. Jak šel čas, tak se občas zkusilo, jestli – čirou náhodou – snad není možné importovat hotovou, připravenou verzi filmu a vyexportovat. Tak tedy – ani náhodou

Po dvou letech a kousek, při nákupu verze 19, a stažení Vánočního uprage byl holt chvíli čas, i zkusilo asi tak po 11cté naimportovat projekt. A ejhle – po ukázání na všechny zdroje znovu, se projekt chytil.

Nezbylo, než zatajit dech a pustit export. A ejhle podruhé – ono to šlo.

Tímto se omlouvám Pinnacle studiu, za všechny škaredá slova která jsem na jeho adresu kdy pronesl. Není pravda, že programátoři jsou naprostí vylízanci, kteří neumí naprogramovat systém, pro generování delšího klipu, než je jedna minuta. Dokonce i software je naprosto dokonalý. Jenom se hol nepotkává s dobrou konfigurací hardware a software ve stejném čase s aktuální verzí Pinnacle.

Výsledek si můžete užít zde. Tábor rodiče s dětmi roku 2013, které Pinnacle dovolilo exportovat již koncem roku 2015.

Enjoy.