Nejnovější příspěvky
 
 
    Translate to:

 
 
 
 
 
 
 

Tluče bubeníček, tluče na…

S dvojčaty se nikdy nenudíte. Udržují vaši mysl pružnou a tedy mladou. Mimo jiné nikdy nevíte, co je zaujme. Jejich intelektuální záběr je přímo gigantický a jeho šíře by se dala přirovnat snad jen k záběru renesančního člověka Leonarda DaVinciho.

Tentokrát proběhla studie neznámého předmětu v pořadí:

  1. Je to k jídlu? Dvojče nikdy neví a vše je potřeba ochutnat. Ty to holka drž, aby to náhodou neuteklo a já to kousnu.
  2. No teda. Tak k jídlu to není. Po kousnutí to neuteklo. Nekvičí to, nejezdí, tak co s tím? Musíme to prozkoumat.  Kooperativní režim se bude hodit.
  3. Holky u toho prostě nevydrží. Ale JÁ na to přijdu. Když to nejde z vrchu, tak to musí jít zespodu. Ale tam taky nic není. No totóóó….
  4. Absolutní katastrofa. Sestra mě opustila, jíst se to nedá, z vrchu, zespodu, zboku … no prostě vodešad nic. Tak PROČ to otec dostal k narozkám a tvářil se tak nadšeně? No to fakt nechápu… Tak do toho zkusím aspoň praštit…
  5. Týýý vado. To je paráda. Už vím, proč byl otecko tak nadšený. To je ale zvuk. To je paráda. (Sledujte ten navýsost nadšený výraz, v obličeji vytrvalejšího dvojčete.)
  6. Hej ségra. Poď sem. To prostě musíš vyzkoušet. No jen si to zkus představit. Majzneš do toho a vono to duní. To je fakt hustý…
    A tak dvojčata objevila krásu bubnování. Jejich strýček-amatér s čínským bubínkem prostě neměl šanci. Dvojčata se zamilovala do zavařování.

A tím končí naše story o tom, jak se dvojčata naučila bubnovat. Pravda, rodiče byly jejich objevem taky uchváceni. Nicméně v rámci praktických cvičení podle Johna Amadeuse Komenského (ftip) se rozhodli zavařovací hrnec na pět dní v týdnu uschovat (aby se předešlo zevšednění této úžasné hračky) a na dva dny v týdnu (v závislosti na dobrém rozmaru, konstelaci hvězd a vývoje kurzu Eura) ho naopak dvojčatům poskytnout pro hudební produkce.

Radost dvojčátek při spatření hrnce nezná mezí. Doporučené příležitosti zapůjčení hrnce jsou:

  • návštěva tchyně z libovolné strany (nemají moc práce a mohou se věnovat jiným činnostem. Dvojčata se zabaví sama)
  • návštěva nečekané/neoblíbené tety – Pozor! nezaměňovat s tchyní, která naopak oblíbená je! Obě!
  • velmi brzo ráno (cca ve čtyři hodiny) po večírku sousedů zespodu, zvrchu, zleva, zprava atd. (směr urči dle aktuálního místopisu a namísto čtyři dosaď – ihned po odchodu jejich hostů) – jako velmi funkční zesilovač se ukázalo umístit dvojčata vedle místnosti, kde sousedi právě usínají a lehce jim (dvojčatům) aspoň ze začátku s bubnováním pomoci

Prostě je to na té úrovni, jak ftípek s dvěma opilci.

První opilec vezme toho druhého z blíže neurčeného opileckého rozmaru k sobě domů. Ten druhý, po příchodu do bytu uvidí obrovský, ale opravdu OBROVSKÝ gong. I přes alkoholové opojení se logicky zeptá prvního opilce, co že to je.

První opilec odpoví, že se jedná o speciální, skoro přesné hodiny. Jak již bylo zmíněno, druhý opilec, s alkoholickým soumrakem v mozku rozpozná, že tvar neodpovídá a lehce se podiví a navíc vyjádří nedůvěru k informacím, které podává opilec číslo jedna.

Ten vezme paličku. No.. dobrá. Vezme palici, udeří do gongu a vpodstatě ihned se z vedlějšího bytu ozve „ty ožralo, vždyť jsou 3hodiny 40minut“.

Tato hláška je komentována slovy: „Vidíš, říkal jsem. Hodiny!“

Máte-li sousedy – pořiďte zavařovací hrnec. Děti si vyhrajou a navíc… můžete i zavařovat. 🙂