Nejnovější příspěvky
 
 
    Translate to:

 
 
 
 
 
 
 

Jak se věší prádlo

Jak se věší prádlo? To přece každý ví. Teda měl by vědět. I když  ne vždy je výsledek zcela jasný.

Obecný postup se rozhodně ubírá po linii – vyberu prádlo z pračky – hodím do lavoru – pověsím na věšák.

To, pravděpodobně všichni očekávají.

V podstatě nejinak to probíhá i s dvojčaty. Tato, když uviděla, že je možné rozšířit repertoár možného o další vtipný kousek, který prostě m-u-s-í být zábavný, rozhodla se jej zahrnout do své interní knowledge-base. Zábavné to m-u-s-í být proto, protože to tatínek furt opakuje a ze zkušenosti dvojčat plyne, že se opakují pouze zábavné věci 🙂

Ok. Rozhodnutí padlo o oblasti stehen dospělého člověka (rozuměj – v hlavičkách dětí) a včil už jen přesvědčit hlavu rodiny, že to je opravdu, ale opravdu dobrý nápad.

Pěstoun rychle pochopil a tuto zábavnou hru na rozvěšování prádla milé stereo s chutí naučil. Děti roztřepávali a věšeli a výskali a tahali se o prádlo. Běhali sem tam tak rychle, až přihlížejícímu vznikali mžitky před očima. Občas vznikali nesváry o to, kdo pověsí oblíbený kus oblečení. Třeba podprsenku. Bílou. Nebo vestičku na panenku, kterou pocintali kdoví čím.Po mnohém hluku a opravách nakonec byla operace dokonána.

K večeru přišla maminka a taktéž děti pochválila. Pozdě v noci, pěstoun leza do postýlky, si velmi pochvaloval tento sqvělý den a super nápad, jak děti zabavit a ušetřit si práci.

Tedy pochvaloval si to tak dlouho, než zjistil, že podstatná část mokrého prádla byla přemístěna do jeho postele pod peřinu a rovnoměrně rozprostřena tak, aby opravdu celá matrace byla ne navhlá, ale dokonale promáčená.