Nejnovější příspěvky
 
 
    Translate to:

 
 
 
 
 
 
 

Navigace od Google

Telefony jsou dnes tak chytré, až to hezké není. Seděli jsme tak jednou večer nad novým Samsung Galaxy S3, který byl firmou jednomu z nás pořízen. Byly tam zuřivý příznivci nakousnutého jablíčka. Byly tam i zavilý uživatelé finských cihliček. Dokonce i manažerské neštěstí z kanady se v hloučku našlo. Prostě, po čem nic v telefonech, to tam bylo.

A řešilo se, co umí, nebo neumí nová obrovská placka od Samsungu.

Poté, co to všichni otlapkali , začal rituál starší než samo lidstvo. A tohle to neumí … – ejhle umí. A co tamto, nebo ono, anebo něco docela jiného.

Všechno S3 uměl.

Nakonec byl vyřčen ortel. Ale do pr*ele ten telefon navigovat neumí. To umí jen naši politici.

Jak byla společnost rozjetá (ještě před prohibicí), vzal někdo telefon do ruky, zkontroloval napojení na moravský lokalizační systém Gde Proboha Su a pomocí hlasového ovládání zadal navigaci zcela nový cíl.

„Pr*el“

Následovala salva smíchu. Tak naivní přece být nemůže. Tohle neprojde.

Ale, ono to něco dělalo. Cíl identifikován. (salva smíchu) … probíhá výpočet (salva smíchu). Chacha, co to je za navigaci. Vždyť ani nerozumí hlasovému ovládání.

Po cca 4vteřinách se ozvala plechová paní, nahňahňaná v přístroji. Pokračujte rovně a po sto padesáti metrech odbočte vlevo a najeďte na dálnici.

Tak schválně. Kam nás to vede. A  ejhle.

Navigace prošla všechny města, městyse, vesničky (i ty střediskové) a když cíle nenalezla, usoudila, že společnost je rozjetá jak parní válec z kopce a začala prohledávat bary a hospody.

Ten správný pub nalezla kupodivu v Praze. Jinak řečeno – až Vás někdo bude posílat do …… je to v praglogradu. Jo a navigace už se etablovali na na českém trhu a toto místo poznají.