Nejnovější příspěvky
 
 
    Translate to:

 
 
 
 
 
 
 

Svatba Střízlík

Jak si pozornější návštěvníci zajisté všimli, v pravém sloupci se v sobotu v podvečer objevila veselá fotka ze svatby Střízlíka a Vojty vedoucí na fotogalerii věnovanou tomuto velmi povznášejícímu tématu.

Jinak řečeno, foto ze svatby najdete zde. Pár postřehů najdete níže.

Nelekněte se první fotky 14 dní mrtvé jeptišky. I mně její zjev lehce šokoval. Představte si, jak se pěkně s kočárkem dovalíte na svatbu. Překonali jste překážky, proti kterým je opičí dráha na ZMS pouhou předehrou. Aby se váš obrázek dostal do saturovaných  barev a ostrých kontur, jmenujme alespoň nejedoucí šalinu, nakrmení, přebalení a ještě jedno přebalení dvojčat. Ovšem nejzajímavější součástí startu s dvojčaty je jejich svlíkací synchronizace.

Překážky zdoláte v časovém limitu – ruzumějte, přišli jsme včas, uskladníte kočárek tak, aby dvojšátka viděla a s pocitem dobře vykonané práce vzhédnete a …

Týýý vado. 14 dní mrtvá jeptiška se schovává za sloupem tak, aby ji svatebčané neviděli. Mazec.

Nakonec se z toho vyklubala pěkná scénka s pointou. Pravda, mohli je přemlouvat více, ale co bychom pak dělali se dvěma singly, že jo.

Jak je vidno na fotografiích, návštěvníci byli velmi různorodí. Nejen věkově, ale i rasově. Takový mišmaš jsem naposledy viděl na imigračním v Itálii. Šrumec probíhající během svatby byl také odpovídající. Jen ten jazyk byl jiný. 🙂

Ale skončilo to tak, jak mělo – vzali se. Kamarádi se ještě večer utvrdili v tom, že si to ty lemry, co se vzaly, přes den nerozmyslely, zapili zdar manželstí tak, že to už o moc více nešlo a to vše za doprovodu kapely Betonovej Bez. Prostě svatba, jak má blít.

Děkujeme za pozvání, dodání důvodu se opět sejít, pořadatelům za pořádání a hlavně hodně štěstí a trpělivosti na společné plavbě životem.