Nejnovější příspěvky
 
 
    Translate to:

 
 
 
 
 
 
 

Dvojčata a tenisák

Šel jsem tak jednou odpoledne vyzvednout kamarádovi tenisáky. Kamarád je zuřivý tenista a nakupuje ve velkém. 7 balíků tenisáků to je opravdu, ale opravdu hodně. Když už jsem tam byl, tak jsem využil příležitost a zakoupil jsem si také jeden kousek. Aby si měla dvojčata s čím hrát a tak vůbec.Přišel jsem domů i s tenisákem a pěkně natěšený, jak se bude stereo tvářit na novou hračku a hlavně na nutnost se o ni podělit, jsem tenisák pokutálel směrem k nadšeným tvářím s výrazem „hele pěstoun je tu a něco nese“.

Jaké ovšem bylo moje překvapení. Bylo … hmm…  velké. Nebo snad lépe říci malé? Sice mi všichni říkali, že stereo by mělo být o kousek větší, jinak basy nevyzní, ale srovnání lehce pokulhávalo i z toho důvodu, že v dnešní době „Michelin“ dětí se prostě není čeho chytnout. Nějaké reálné měřítko jaxi není.

Ale to jsem odběhl. Poslal jsem tedy tenisák směrem ke dvojnásobné radosti a ouha. Co moje ještě stále jiskrné oko nevidělo?

No děti sice nejsou úplně malé a paní doktorka říká že rostou pěkně podle tabulek, ale asi se jí budu muset zeptat podle jakých tabulek to srovnává. No posuďte sami. Například Alžběta a tenisák

nebo třeba tady:

ale co, hlavně že mají radost

aspoň si pohrajou oba a můžou si kutálet

anebo taky ne:

A mně bylo divné, že se mi stereo vejde do dlaně a moc nepřečnívá. Prostě chce to správná měřítka a perspektivy.

Zkuste nám prosím zlepšit náladu a odpovězte v anketě odpovědí, která vám přijde jako nejpravděpodobnější. Anketa bude uzavřena přesně za měsíc tzn. 15.06.2010

Jaká jsou dvojčátka?

  • Dvojčata jsou přece sexy! A hlavně akorát (60%, 9 Votes)
  • Prostě jsou malá, smiř se s tím. Někdo je v porodnici vyměnil. (33%, 5 Votes)
  • Neboj, jsou akorát. (7%, 1 Votes)

Total Voters: 15

Nahrávání ... Nahrávání ...
 

Tagy: , ,