Nejnovější příspěvky
 
 
    Translate to:

 
 
 
 
 
 
 

Jak znechutit otce

V poslední době jsem díky zvýšené citlivosti na děti v kočárku často a častěji svědkem celkem běžné scény z rodinného života. Tato mnohokrát opakovaná etuda podle v podstatě jedněch not zanechává pár ve stavu zvýšené citlivosti. Pár je excitovaný do té míry, že není problém i po nějakém čase (v řádech hodin) uhodnout přehrávání předlohy.

Při sledování více párů byl testovací vzorek rozšířen pomocí zasvěcených kamarádů a společně jsme pomocí empiricky ověřených hodnot došli k těmto závěrům.

Vážené ženy, slečny, mladé paní, ale i mateřsky obtěžkané přítelkyně. Chcete-li znechutit své drahé polovičce starost o děti, odstavit je na druhou kolej a přesvědčit je, aby vaše ratolesti nepřebalovali, nekrmili, nekoupali, nehráli si s nimi… Prostě aby se o vaše společné, nebo i jen společně sdílené děti vůbec nestarali, řiďte se následujícími body.

  1. Zadejte úkol související s dítětem s dodatkem, že byste to ráda udělala, ale opravdu na to nemáte čas. Jako příklad berme napití ratolesti.
  2. Ihned po té, co se chromozom XY ujme tohoto úkolu, vrhněte se k němu a upravte polohu ratolesti – v daném případě přesaďte na druhé koleno s dodatkem, že váš Franta Pepa Jednička neumí pít z levého kolena.
  3. Po uchopení předmětu, kterým bude resp. by měla být činnost vykonávána, ihned tuto vyměňte za jinou, se slovy, že FP1 přece vždy používá jiný, leč funkčně stejný předmět. V naší ukázce je nutné zaměnit červenou plastovou lžičku za modrou zcela stejnou a hrníček s uchem, vyměnit za hrníček bez ucha.
  4. Ve chvíli, kdy již zcela frustrovaný(!) XY dosáhne interakce mezi dítětem a požadovaným předmětem (v případě ukázkového projektu se jedná o prostorovo-časové sesuohlasení lžičky s vodou a úst dítětě) je nutné se s výkřikem, při kterém „v žilách tuhne krev“ přiskočit. Potomka nešetrně vytrhnout z náruče, posbírat předměty nutné k činnosti, „zdrbat“ manžela, že to dělá úplně, ale úúplně blbně, že mu řve dítě a že vůbec…
  5. Pokud by byl XY jedinec příliš inertní, lze nasadit totální zbraň posledního nasazení. Stačí říci: „Vždyť jsem toho po Tobě tolik nechtěla. Jen udělat toto. Ale TY ani nevíš, že to musíš dělat takto, FP1 nikdy neudělá toto a vůbec jsi mi nepomohl. Jen jsi mi přidělal práci!“

Vážené XX,

pokud dokážete sehrát výše uvedený scénář alespoň 4x do týdne, garantuji vám, že po měsíci nebude mít váš manžel, milenec, přítel, druhý, nebo třetí manžel absolutně žádnou chuť, věnovat svůj čas řvoucímu, smradlavému balíčku, který jak jeho, tak i vás vystresuje do vysokých energetických hladin.

Ano, vyhráli jste. Dítě bude po další 2-3roky zcela vaše. Užijte si to, je to naposled.

P.S. Článek se původně měl jmenovat „Jak znechutit otci otcovství v pěti jednoduše aplikovatelných bodech se zárukou“, ale přišlo mi to dlouhé.

 

Tagy: , ,