Nejnovější příspěvky
 
 
    Translate to:

 
 
 
 
 
 
 

Bejbypank

Tak tohle ….. tohle je fakt úlet. Nejlepší nahrávky, které jsem viděl od dob dokumentárního snímku „Visací zámek„. A ten byl fakt hooodně dobrej. Na toto sqvělé hnutí mě upozornila hodná tetička Witty.Vo co jako de? No v podstatě vo to, že z pankáčů se stávají jaxi omylem  a zcela jistě jen jako druhotný produkt rodiče. Ale vzdát se svého oblíbeného panku  no tož to jako teda zase  néééé. No a aby se, tento jistě zcela logický postoj, zlegalizoval, obhájil před babičkami (tak už kurňa měj rozum) tak si holt museli založit kapelu, do které vzali i svoje děti. Ovšem aby to nevypadalo, jako že je kazí, tak k tomu přibrali i děti další. Sousedovic, obsousedovic, švagrovo i kamarádovo a dokonce i zcela neznámé. Ty děti. Bo jak je to dostatečně velké, už to je hnutí, dostanou se zadáčo na Rock For People a lidi jim strkaj prachy, aby ty jejich děcka také zkazili. Nakazili. Teda pardon. Pobavili.

Ale ať už tak, nebo tak, je to tady a je to masakr. Přeměřím dvojčatům hlavičku a objednávám číro. Visáče už poslouchaj a Horkýže Slíže vyťukávaj ze spaní nožičkama.

Ale to sem odbočil. Bejbypankové hnutí je zde. A roste. A sílí. A daří se mu dobře. Tak ho koukejte podpořit!

Na stránkách toho „bejbypankáčového“ hnutí najdete základy. Zcela zásadní je jistě bejbypankologie. Ovšem typy bejbypanku, zvláště poddruh „pohřeb panenky Bárbí“ má také hodně co do sebe.

Mimo jiné se zde nachází i nahrávky k poslechu. I když vřele doporučuji spíše nahrávky na youtubu, neboť grafické ztvárnění písniček je také hodně dobré.

Namátkou píseň „Strejda Jára„, která zajisté nechá nesmazatelné stopy na mladé generaci a zajistí nám v budoucnu klidné spaní bez odpadků. Kde jsi byl Kašpárku, když jsem byl mlád?ší. Mohl jsem si v klidu v Praglu popelařit a byť vysmátý.

Nebo urologická píseň „Čůrej sem a čůrej tam“ mne vysloveně okouzlila a hned sem dal dvojčata na noční vázu a za náslechu této dozajista inspirující písně vytvořilo stereo – pěkně stereo to, co bylo chtěno. Dokonce bez vstávání a pobíhání.

Vzhledem k tomu, že se blíží školička (resp. už je tady),  dovolím si akcentovat v podstatě školní píseň o tom, že na vzhledu učitelky rozhodně záleží.

Snad ještě za zmínku stojí – tedy hlavně v kontextu mé studijní návštěvy hračkárny – sqvělá píseň Barbína. Text „pomož mi, škrtí mě barbína … ručky pevně svírá“ vyléčil  noční můry z plastikovo-hračkového hororového snu, který se od té doby stále opakoval kamarádovi, jenž se obětoval a studijní cestu vykonal se mnou. Tedy, ne že by se mu o této hrůzostrašné události, která ho zajisté poznamenala na celý život, nezdálo. Tak moc alternativní (medicína) to zasejc nejni. Ale minimálně se už nebudí zbrocený studeným potem, ale nýbrž smíchem.

A proto pank not dýd. 🙂

 

Tagy: ,