Nejnovější příspěvky
 
 
    Translate to:

 
 
 
 
 
 
 

Zubní kartáček

Zubní kartáček je velmi zajímavá věc. Lze s ní provádět mnoho věcí. Zvláště dvojkombinace dvojčat a zubního kartáčku je výbušná.

Se zubním kartáčkem lze omývat vanu, umyvadlo, extremisti jím drhnou i nohy a záchodové mísy – viz takzvané rajóny. Lze se jím škrábat na obtížně dostupných místech, dá se použít jako poněkud extravagantní doplněk účesu a nebo se dá zcela amatérsky bez fantazie použít k čištění zubů.

Nebo ho lze použít v kombinaci s dvojčaty jako měřítko zajímavosti příchozí osoby.

Test samotný,  je celkem jednoduchý.

Očekávaje návštěvu, dáte dvojčátkům do praciček kartáček. Tyto usilovně šudlají zoubky, dásně, nohy, vanu, sebe navzájem a vpodstatě vše, co jim padne pod ruku. Proto je doporučeno nejen provádět tento rituál spíše navečer, ale až po vypláchnutí pasty z  pusy a štětiček zubního kartáčku a předchozí desinfekci místnosti, kde se bude test odehrávat.

Jakmile dlouho očekávaná návštěva zazvoní, odeberete se jí otevřít, odebravše cestou kartáčky. Návštěva po vstupu do bytu se diví, proč že děti až tak smutné jsou?

A to je chvíle, na kterou jste se tak dlouho těšili. Vyděšené návštěvě oznámíte, že zřítelnice vašich očí dostaly za úkol jít přivítat ctihodnou návštěvu. Ovšem před tímto jednoduchým a jistě ze strany návštěvy očekávaným úkonem bylo nutné odebrat elementární věc jako je zubní kartáčky.

Jak se ovšem bohužel ukázalo, návštěva (ač se na ni dvojčata „samozřejmě“ těšila) neobstála v testu oblíbenosti a to ve srovnání  – ANO ve srovnání s obyčejným zubním kartáčkem.

Takovéto uvítání otřese i velmi samolibými tetičkami a následné návštěvy se nesou v poklidném tónu usilovně přemýšlející strany navštěvující a mírně – ač stále – se usmívající strany navštívené. Stereo – tomu je to jedno, jako ostatně vždy.

Pokud je návštěva pomaleji chápající, nebo příliš inertní,  je možné odebrat kartáčky poněkud dříve. Ideálně tak, aby byl jekot startujícího bombardéru, značící extrémní nelibost dvojčátek, slyšet přes dvě patra a troje zavřené dveře. Tyto zvuky správně naladí i velmi odolnou a nechápající návštěvu „na správnů notečku“  a to prosím ještě před tím, než překročí práh.

Nutno podotknout, že tento test byl u nás přes velkou oblibu napříč generačním rodinným spektrem, pravidelné opakování a mnoho návštěv, na které jsme se mohli usmívat,  zakázán. Zakázán byl  hned poté, co byl omylem aplikován na z práce se vracejícího pěstouna.