Nejnovější příspěvky
 
 
    Translate to:

 
 
 
 
 
 
 

Bez maminky

Je dobré nechat maminku odpočnout a strávit nějaký ten čásek s dvojčaty o samotě. Děti začnou být tulivější a pustí více informací, než za normálních okolností.

Proč pustí více informací, nato jsem nepřišel, ale faktem zůstává, že tolik co za týden na horách se jinak otec dozvídá oklikou přes matku cca měsíc.

Ovšem nejhezčí byly pochvaly, kterých se dostalo směrem na pěstounovu péči jako

„tatínku ty jsi nejlepší“ – když byly dvojčata natolik zkaučovány (bylo zakázano používat slovo zhulákány) že začali jezdit na lyžích sami. No proč ne – to samozřejmě je, že ano 🙂

„Tatínku ty bys ho stejně přepral“ – kupodivu tvrdily obě děti shodně. Ovšem to že to říkali, poté co jim bylo vysvětleno že na silničce o šířce cca 3m se fakt nedá předjíždět a tedy že auto před námi opravdu, ale opravdu nebude předjeto – to nikdo ze zúčastněných dospělých nepochopil. Souvisloti – předjíždění x přeprání nebyly dvojčaty dodnes vysvětleny.

Ovšem nejvíce tatíka potěšila opakovaná nabídka sňatku od dcerky. Když se otec pokoušel namítat, že jsou tady i jiní a mladší chlapečci bylo – celkem logicky cerkou odpovězeno: „proč by měla mít svatbu s cizím chlapečkem, když mám šikovného tatínka“?

No a Matěj? Ten aby nezůstal pozadu začal pokřiovat, že ON si vezme jedině maminku.

Tak. A je to naplánováno.