Nejnovější příspěvky
 
 
    Translate to:

 
 
 
 
 
 
 

CocaCola angažovala Nohavicu

Náhoda je blbec. Anebo taky ne. Záleží na tom, jak se to vezme. Při brouzdání webem padla mi do oka volajaka reklama od CocaColy. pry úžasný hit.

Šak proč ne. Prachů mají fůru, tak to bude zajímavé. I kouknul jsem na odkaz. Jenže předtím jsem vypnul zvuk a ono koukat se na tu reklamu bez zvuku sice jde, ale nějak to není ono. viz zde:

I zapnul jsem zvuk.

A ejhle. Na pozadí se ozvala krásná harmonika a najednou  – no jo opravdu. Hlas Nohavici. No tak, že je Nohavica dobrej to se celkem ví. Ale že by proniknul do reklamy na od CocaColy?? Tož to mi nejde do kebule.

Začnu sledovat slova a že to celkem sedí i na to, co se děje na obrazovce.

Ovšem ve chvíli, kdy babka přijde za chlapem s druhým pozitivním těhotenským testem a Nohavice zrovna v tu chvíli – ale pinktlich v tu chvíli pěje „lidem to fakt jednou nestačí …“ tak TO bylo zcela jasné.

CocaCola angažovala Nohavicu. Wow. 

To je věc, kterou si člověk užije i zprostředkovaně – ČR se dostalo do takového high level gigantu přes Nohavicu. To nemá chybu.

No jo. Ale po té co upotávka dojela, tak hudba běžela dál a to mi už tak profesionální nepříšlo. Asi to Jarek natáhnul a oni mu to chtěli ustřihnout. Tak to jede do ztracena, aby dozněl efekt celé scénky. Fakt výborný. Obrázky skončí a hudba s textem to dotáhne.

Ovšem, že by přetahovali v dnešní době klipojidních scének 10 vetřin? 15 vteřin?

Hmmm tady něco nehraje.

I začal jsem hledat kde mi co hraje. Ne a ne nic najít, ale scénka evidentně skončila a hudba jede.

Aha. Tady. Zapomenutý tag s hudbou z youtube s Nohavicou na pozadí. Pozůstatek noční práce.

Nicméně slova spolu s reklamou a dokonalé načasování textu přesně na objevení druhého pozitivního textu je fenomenální.

Tedy – pokud si někdo bude chtít vychutnat – ale fakt vychutnat tuto scénku od CocaColy –  tak musí načasovat tento song tak, aby čas 1:45 perfektně seděl s časem 0:43 –  v tuto chvíli musí doznívat harmonikový „rif“ a v čase 0:45 pak musí znít slova „lidem to fakt jednou nestačí…“

No a celý klip získá zcela nový rozměr.

Enjoy.