Nejnovější příspěvky
 
 
    Translate to:

 
 
 
 
 
 
 

Soustředění – den druhý

Den druhý se nesl ve znamení nestíhání. Tedy aspoň pro dvojčata. Díky tomu, jak byla veselá přes noc, tak byla lehce – cca 2 hodiny – pozadu. O snídani tedy nelze v podstatě nic napsat, protože byla jaxi zaspána. Za to je možné zodpovědně  říci, že klidná noční vesnice je náádherná na pohled.Zpěváci se s vervou vrhli do nacvičování a začala se vyčleňovat rytmicky silná sekce, která postupně začala nacvičovat na bicí. Nutno říci, že tuto sekci si dvojčata zamilovala a ráda jim vypomohla, kde jen mohla. Dokonce i tam, kde nemohla.

Po obědě, který se dal jísti, proběhl velmi intenzivní fotbálek, při kterém si všichni včetně paní kapelníkové protáhli tělo. Samozřejmě včetně dvojčátek. Pro uklidnění rodičů – vše se obešlo bez lékařské asistence, jak je ostatně dlouholetým zvykem.

Po nacvičení, docvičení, naťuknutí a hlavně totálním se vyřízením, jsme se sešli večer při promítání filmu Spláchnutej. Zde jsou zapamatování hodní hlavně všudypřítomní slimáci, kteří doprovázejíce film hudbou na pozadí zcela učarovali všem účastníkům.

Malý postřeh na závěr: To, že je problém vysvětlit babičkám, tchyním, sourozencům a jiným rodinným příslušníkům, aby nesahali na hrající si dvojčata a nechali je v klidu hrát – na to už si dvojka pěstounů zvykla. Ovšem, že to bude problém vysvětlit i účastníkům soustředění, to přesahuje meze chápání.

Snad jen vysoký počet  a nemožnost oslovit všechny najednou (ne, opravdu to nejde) tak, aby všichni nejen poslouchali, ale i vnímali a dokonce pochopili sdělení, omlouvá naprostou ignoraci doporučení, postupně se měnící na prosbu, rozkaz, rozkaz s důrazem a zakončené rezignací.

Prostě průměrná pubertální děvčica s mama sklony není schopna projít kolem hrajících si dvojčat a nepoňuchňat je. Výsledkem tedy je naprosto dezorientované stereo, frustrovaný pěstoun, nevyspalá pěstounka a zářící účastnice.

Uf. Tímto se omlouváme za pozdní dodání příspěvku „Den druhý“.

 

Tagy: , , , ,